RAMON LLOP
qui soc_blavet

Estudia a l’EASD (Escola d’Art i Superior de Disseny) d’Alcoi (2005) i després a l’EASD de Castelló de la Plana (2008) i obté diversos títols i graduacions en l’àmbit de la comunicació, la publicitat i el disseny gràfic.

Poc després comença la seua carrera professional col·laborant, dirigint i/o executant directament diversos projectes simultanis durant diversos anys a l’OCCC (Octubre Centre de Cultura Contemporània), l’Editorial 3i4, el setmanari EL TEMPS, entre altres.

A finals del 2011 inicia una nova etapa juntament amb el fotògraf Albert Doménech sota el nom de L’iglú Estudi Creatiu, i creen un espai multidisciplinar en què s’ofereixen diverses solucions publicitàries a nivell de disseny i imatge.

Al llarg d’aquest temps ha obtingut diversos premis, reconeixements i ha format part de jurats en concursos de cartellisme d’arreu del territori valencià.

Actualment i des de 2016 combina el seu temps treballant com a director d’art de PILES Editorial de Música S.L. i alhora dirigint diversos projectes de comunicació, tant per a l’àmbit públic com per al privat, al seu propi estudi, on desenvolupa tota mena d’encàrrecs dins del món visual.

 

Comunicació

És l’acció conscient d’intercanviar informació entre dos o més participants per tal de transmetre o rebre un o diversos missatges diferents.

Disseny gràfic

Branca del disseny orientada a la composició d’imatges i textos per a la comunicació d’un missatge.