SPOILER TV Movistar+

Projecte de branding i disseny de l’escenografia de la marca del programa televisiu “SPOILER” per a la cadena MOVISTAR+.

Un concurs en sèrie però no seriosament, dinàmic, ràpid, boig. Perfecte per a caçadors de sèries i caçadors de concursos. Així era Spoiler, el concurs de Movistar + presentat per José Corbacho que barrejava humor, entreteniment i, és clar … tota l’emoció dels concursos.

Spoiler es defineix com una celebració de la seriefilia en totes les seves dimensions. Des del decorat, el disseny gràfic i la infografia, fins al fet que els concursants vinguin disfressats del seu personatge favorit, a ‘Spoiler’ tots els elements conformen un univers de sèries.

http://www.movistarplus.es/spoiler

Proyecto de branding y diseño de la escenografía de la marca del programa de TV “SPOILER” para la cadena MOVISTAR+.

Un concurso en serie pero no en serio, dinámico, rápido, loco. Perfecto para cazadores de series y cazadores de concursos. Así era Spoiler, el concurso de Movistar+ presentado por José Corbacho que mezclaba humor, entretenimiento y, claro está… toda la emoción de los concursos.

Spoiler se define como una celebración de la seriefilia en todas sus dimensiones. Desde el decorado, el diseño gráfico y la infografía, hasta el hecho de que los concursantes vengan disfrazados de su personaje favorito, en ‘Spoiler’ todos los elementos conforman un universo de series.

Vinny Curry Womens Jersey 
texto alternativo